nlc.hu
Szabadidő
Bond és a Bond-lány

Bond és a Bond-lány

Tegnapelõtt jégszínû világoskékre cserélték a premierek szokásos vörös szõnyegét. Los Angelesben a huszadik Bond-film, díszbemutatójára mindent jégszínûre dekoráltak, hiszen a film jó néhány izgalmas jelenete Izlandon játszódik.

Jó néhány újságírót azonban egy forróbb epizód, a Pierce Brosnan és Halle Berry között játszódó szexjelenet érdekelt. Brosnan, aki feleségével, Keely Shaye Smithszel érkezett, gentlemanhez méltóan tartózkodó maradt: „ez is csak egy munka, amit valakinek el kellett végezni” – mondta.





Halle Berry mélyen dekoltált, csillogó ezüstruhában érkezett férje karján. Ő bőbeszédűbb volt, de izgatottsága érthető: könnyen lehet, hogy a sorozat történetében először, az egyik mellékszereplő önálló életre kelhet. A producerek annyira elégedettek a Berry megformálta veszélyes angol kémnővel, Jinx-szel, hogy terveik szerint számára egy külön, a Bondéval párhuzamosan futó sorozatot kreálnak.
– Jinx okos és veszélyes, számára a szexualitás is csak egy fegyver a sok közül. Egyenrangú társa Bondnak – jellemezte Halle Berry a figuráját. – Ha a producerek komolyan gondolják, habozás nélkül vállalom, hogy újra eljátsszam.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top