nlc.hu
Szabadidő
Mindenütt siker

Mindenütt siker

Reese Witherspoon azt állítja magáról, hogy a világ legnyugodtabb, legkiegyensúlyozottabb filmsztárja, aki azon kevesek közé tartozik, aki nem panaszkodik, nem stresszel, csak élvezi mindazt a jót, amit a sorstól kap. Persze, mi oka lehetne panaszra?




26 évesen boldog családanya és Amerika egyik legnépszerűbb filmsztárja. És mégis: életében talán először nemrégiben kedvetlenül nyilatkozott újságíróknak. Igaz, a szőke szépség még panaszkodni is úgy tud, hogy az már dicsekvés.

– A siker szinte hiábavaló – mondta Witherspoon, amikor arról faggatták, mit szól ahhoz, hogy a Mindenütt nő (Sweet Home Alabama, hazai bemutató: december 26.) még előző vígjátékánál, a Doktor szöszi-nél is nagyobb siker az amerikai mozikban. – Nincs időm élvezni az eredményeket, így aztán olyanok, mintha meg se történnének. Ahelyett, hogy Ryannel és Aldával ünnepelnék, máris Washingtonba kell költöznöm: ott játszódik ugyanis a Doktor szöszi második része.

A Doktor szöszi folytatásában a cserfes bombázó az egyetemisták után a politikusoknak is bebizonyítja, hogy az is lehet okos, aki szőke hajat és tízcentis vörös körmöt visel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top