nlc.hu
Szabadidő
Ajándéknaptár

Ajándéknaptár

Vannak helyek, ahol jobb, mint máshol. Ahol az ajándékokból több van, és az ünnepek tovább tartanak. Mint például az nlc@fe, ahol a Karácsony több mint egy hónapig tart...!




December 1-jétől már meg is találhatod a tavaly már talán megszeretett adventi ajándéknaptárat. De hogy ne legyen unalmas azoknak sem, akik egyszer már kinyitogatták a dobozokat, a Mikulás már most eljött hozzánk, és zsákjából vadonatúj érdekességeket varázsolt a kis ablakok mögé… 🙂

<< Az ajándéknaptárt itt találod!






Minden nap egy újabb ablakot nyithatsz ki. A kis dobozokban először is találsz egy tippet, melynek segítségével még szebbé teheted a közelgő ünnepet. Fantasztikus ötleteket olvashatsz minden szükségesről, az ajándékok csomagolásától saját magad ünnepi díszéig, nem beszélve az asztalra kerülő finomságokról. Segítségünkkel varázsütésre karácsonyi díszbe öltözik a lakás és a kert is.






Akinek ez nem elég, és valódi ajándékokra vágyik, az sem fog csalódni. Minden tippünkből (tehát az adott cikkoldalból) eljuthatsz újabb és újabb ajándékokhoz, melyekért egészen január 6-ig játszhatsz. És a ráadás: ha akár egyszer is szerencsét próbáltál, máris van esélyed a fődíj elnyerésére (azaz bármelyik napi nyere-ményjátékban részt veszel, automatikusan bekerülsz a fődíjra sorsoltak közé).


A fődíj: egy 200 000 Ft értékű utazási kupon,





amelyet a Hurrá! Nyaralunk! ajánlott fel,
és beváltható a Hurrá! Nyaralunk! Online
Utazási Központban 2003. június 31-ig.
(1081 Bp., Baross u. 3., Tel: 483-29-60,
E-mail: info@hurra-nyaralunk.hu).


Ugye elég indokot soroltunk fel ahhoz, hogy nap mint nap visszagyere? Hiszen hol máshol kapsz minden nap ajándékot…? 🙂







Utóirat: az ajándékokat január 6-ától sorsoljuk, így a Karácsony már nem is egy hónapig tart, hanem legalább hat hétig. Ugye, nem baj? 🙂

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top