nlc.hu
Szabadidő
A Universal újdonságaiból

A Universal újdonságaiból

Játssz velünk, hogy januártól újra kezdõdjön az ajándéközön! Universal újdonságait olvasgatva biztos, hogy tudod a válaszokat és te is megnyerheted a cd-k egyikét!<br> <a href=kerdoiv.php?kid=280 target=_blank><b>A játék</b></a>





Romantic: A kelet fényei

Pályafutásának eddigi legkiforrottabb anyagával rukkolt elő Győző, Katinka és Zsuzsi. A kelet fényei című album mindent magába sűrít, ami miatt szeretjük a Romanticot. A slágerse dance-romantika, a gipsy és latin talpalávalók, a lassú balladák, és egy új színfolt: a perzsa, török zene hangszeres és dallamvilága mind megtalálható a lemezen. A lemez első slágere a Szeretem őt! című dal, melyet november végétől kezd játszani a Danubius rádió.






Richard Clayderman: Everybody Loves Someone Sometime


Richard Clayderman legújabb albuma 50 év zenéjét öleli át. Dalok, melyeket mindig jó hallani és amelyek közel állnak a szívünkhöz. Néhány örökzöld a 60-as évekből, Mac Arthur park, Eloise, keverve pár filmzenével, mint Merry Christmas, Mr Lawrence”, valamint az Új Évezred Harry Pottereés a Gyűrűk Ura.Ezenkívül a 70-es évek divatos címei: Something Stupid, My Sweet Lord,a világhírű művész sajátos tolmácsolásában.





 
Zorán: Az élet dolgai

Október 21-én közkívánatra – immár harmadik kiadásban – megjelenik Zorán 1991-es albuma, Az élet dolgai. Ezen a lemezen találhatók olyan emlékezetes dalok, mint A szerelemnek múlnia kell, a Volt egy tánc vagy a Boldog idő.






Bon Jovi: Bounce

Szeptember végén került a boltokba a szupercsapat legújabb lemeze, a Bounce. A rajongók által már nagyon várt album első kimásolt dala az Everyday, amit már azok is jól ismerhetnek, akik csak a rádiót hallgatják, és még nem volt alkalmuk hozzájutni az egész lemezhez.






Mark Knopfler: The Ragpicker’s Dream


Knopfler szólókarrierje 1996-ban a Golden Heart-tal kezdődött. Állítása szerint a The Ragpicker’s Dream áll legközelebb a szívéhez. Ez a harmadik szólóalbuma.
„Kevesebb az elektronika az új albumon, merthogy otthon ültem és dalokat írtam.Nagyon élveztem, mikor eljátszottam a fiúknak a dalokat, ők hozzátették a saját részüket, és létrejött egy teljesen új egész.”






Mariah Carey: Charmbracelet

Mariah Carey karrierje igazi legenda. Amióta elindult a pályán, sikert sikerre halmoz, sőt a minden idők legsikeresebb énekesnője címet is kivívta.15 első helyezett kislemez és két Grammy Awards büszke tulajdonosa.
Az új album pedig az igazi nagy visszatérés lesz, láthatjuk, ahogy a királynő visszafoglalja trónját!


U2: Best Of 1990-2000





A U2 második Best Of albuma 2002. november 4-én jelenik meg. A 16 dal-az Achtung Baby, Zooropa, Passengers: Original Soundtrack, Pop és az All That You Can’t Leave Behind albumok legjobbjai – az 1990-2000 közötti időszakot fogja át. Két vadonatúj felvétel is helyet kapott: a kimásolt kislemez, az Electrical Storm, valamint a The Hands That Built America, amely a The Gangs Of New York című Martin Scorsese film betétdala, 2002 decemberében jelenik meg.






Shania Twain: Up


A több millió lemezt eladott szupersztár új lemezzel tért vissza november 18-án. A rádiókban máris hallható az új sláger az I’m Gonna Getcha Good. Az album méltó folytatása az elsőnek, a Come On Overnek, ami világszerta 34 millió példányban kelt el. És aki azt hitte, Shania Twain egyalbumos előadó, az bizony tévedett.


André Rieu: Love Around The World





A szerelem zenéje, és a keringő háromnegyedes üteme immár szétválaszthatatlanul összefonódott André Rieu nevével. Nem is csoda, hiszen neki valóban ez a szenvedélye. Ő mindenkinél tökéletesebben képes megteremteni a harmóniát a régmúlt zenéje és a modern idők szelleme között. Nem is csoda, hogy ő a keringő mai királya.
Ezen az albumon megtalálható sok minden, a régi orosz daltól a Henry Mancini vagy a Lehár Ferenc szerzeményig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top