nlc.hu
Szabadidő
A 007-es a csúcson

A 007-es a csúcson

James Bond negyvenedik születésnapján is jó erõben van. A Halj meg máskor! (bemutató: december 19.) a sorozat 20. darabja, az elsõt, a Dr. No-t éppen negyven éve, 1962-ben mutatták be Sean Connery fõszereplésével.




A legújabb rész (és Pierce Brosnan, a szuperelegáns szuperkém bőrében) felveszi a versenyt elődeivel. A hétvégén fantasztikus sikerrel mutatták be az USA mozijaiban: 47 millió dollárért váltottak rá jegyet, ami azt jelenti, hogy ez a film a Bond-széria legsikeresebb darabja. Az eddigi rekordtartó A világ nem elég volt, az „csupán” 35 milliót hozott az első három napon. A felmérések szerint a közönség fele nőkből állt, egyharmaduk pedig 25 évnél is fiatalabb volt.





Pierce Brosnan az utóbbi időben többször nyilatkozta, hogy legfeljebb még egyszer vállalja a cinikus kém szerepét, ám a sikerről érkező első jelentések után, azt mondta, megfontolja, hogy mégsem vonul nyugdíjba.
– Én is szeretem Bondot, és úgy látszik, mások is. Miért vonulnék vissza? – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top