Szabadidő

Naomi Watts zrikálta filmbéli partnerét

Vidáman zajlott A kör címû, kirobbanó sikerû thriller forgatása (bemutató: 2003. március 13.), mert a két fõszereplõ, Naomi Watts és Martin Henderson egyfolytában ugratta, piszkálta egymást.




A civódás oka a két sztár származása: Naomi ausztrál, Martin pedig új-zélandi, azaz kiwi, s e két nemzet fiai között régi sportnak számít egymás bosszantása. „Az ausztrálok általában lenézik a kiwiket, és folyton az orruk alá dörgölik, milyen faragatlanok – meséli Naomi. – Én is főleg ezzel ugrattam Martint, például akkor, ha megfeledkezett magáról, és rémes új-zélandi kiejtéssel szólalt meg.” „Én viszont ijesztgettem Naomit – veszi át a szót Martin. – Nálunk úgy járja, hogy az auszik nyápicok és folyton félnek valamitől, úgyhogy minden alkalmat kihasználtam, hogy Naomit erre emlékeztessem. Azt hiszem, ezzel komolyan hozzájárultam a film sikeréhez, elvégre A kör nem titkolt szándéka az ijesztgetés…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top