Szabadidő

Val Kilmer

Hollywood egyik bárdolatlan szexszimbóluma, Val Kilmer intenzív tréningen esett át a Hollywood Professional Schoolban, mielõtt elõször színpadra lépett volna New Yorkban.





Majd’ egy évtizede játszott a Nagy Almában, mikor először vehetett részt filmes produkcióban, ami nem volt más, mint az 1984-es „Top Secret” című, más filmeket kigúnyoló mozi. A következő évben a „Real Genius”-ban láthattuk, majd a „Top Gun” stábját boldogította. Ezeken kívül még két filmben kapott szerepet a 80-asokban. A lista nem hosszú, annál inkább terebélyes azon filmek listája, amiket művészi vagy személyi okok miatt utasított vissza. 1991-ben szilárdította meg sztárságát, mint Jim Morrison a Doors-filmben.





1995-ben újra filmek sorát, többek között az „Interjú a Vámpírral”-t utasította vissza, hogy végül a „Mindörökké Batman”-ben alakítsa a denevérembert. A film sikeres volt, de a folytatásban már nem kívánt részt venni. Sajnos az ezután következő filmek nagyrészt mérsékelt sikert értek el, ilyenek a „Dr. Moreau szigete” és az „Angyal”. 1999-ben tért vissza a vászonra az Első látásra című mozival, ahol egy vakot alakít, ki visszanyeri látását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top