Szabadidő

Bazi nagy görög lagzi: már a vegyszerek is esküsznek rá

A kis költségvetéssel készült, 200 millió dolláros amerikai bevételt hozó, világsikerré vált romantikus komédia nemcsak görögmániát robbantott ki az egész világon: egy ártatlan viccének köszönhetõen még a Windex ablaktisztító bevételeit is az egekig röppentette.




A film főhősnőjének apja ugyanis esküszik, hogy a Windex ablaktisztító a szemmel veréstől kezdve a szemölcsig minden betegséget gyógyít. A film író-főszereplője, Nia Vardalos egyébként saját apjáról mintázta a filmbeli családfőt, aki valóban Windex-mániákus. A film nagy sikere egyben azt is jelentette, hogy minden néző ki szeretné próbálni, valóban van-e csodatévő ereje az ablaktisztító folyadéknak.

A Windex-cég wisconsini központjában a dolgozók számára külön vetítést szerveztek: természetesen hatalmas sikerrel.

– Amióta hallottuk, hogy a film sikerre vitte a Windexet, és a cég is imádja a filmet, ahányszor cseng a telefon, apámon őrült izgalom vesz erőt – mesélte Nia Vardalos. – Meg van róla győződve, hogy a Windextől hívják, és azonnal szerződtetik a szóvivőjüknek. Ami járna is neki, hiszen, amin a filmben mindenki nevet, az nálunk otthon hétköznapi valóság: apám tényleg minden betegségét azzal a szappanos löttyel gyógyítja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top