nlc.hu
Szabadidő
Jay-Z és a Reebok együttmûködése

Jay-Z és a Reebok együttmûködése

Jay-Z legújabb albuma a The Blueprint2: The Gift &The Curse elsõ helyezettként debütált a Billboard listán, emellett a rapper az üzleti életben is tevékenykedik.





Egyedülálló kezdeményezésként – melynek célja, hogy a sport és a szórakoztatóipar közelebb kerüljön egymáshoz – a zenei mágus Jay-Z és a Reebok exkluzív szerződést kötött.
A Reebok egyik új kollekciója a Jay-Z nevével fémjelzett “S.Carter Collection by Rbk” lesz, Shawn Carter ugyanis Jay-Z polgári neve,
2003. júniusában kerül forgalomba limitált és exkluzív üzletekben. A vásárlókat meglepetés is várja: meghatározott ideig az S.Carter cipősdobozokban egy maxit is találnak, amit Jay-Z csak és kizárólag erre az alkalomra írt.

Jay-Z lelkesen kommentálja a megállapodást:” A kollekció valósághűen tükrözi a saját stílusom! Azoknak, akik az S. Carter kollekciót választják, tudniuk kell, hogy ez a széria tökéletesen megfelel az elvárásaimnak.”
Az első TV –reklámot az NBA All-Star 2003 hétvégére (február 7-9) időzítik. Sajtó és TV hirdetéseket is terveznek.
Paul Fireman, a Reebok elnöke is elégedettségét fejezte ki:” Jay-Z egyike a legnagyobb előadóknak és külön megtiszteltetés nekem és a Reebok-nak, hogy vele dolgozhatunk.”

Jay-Z 1969. december 4-én született Shawn Corey Carter-ként Brooklynban. Az első olyan zenészek egyike volt, aki létrehozta saját kiadóját (Roc-A –Fella), és egyike a legsikeresebb rappereknek.
A Grammy-díjas Jay-Z legújabb albuma a The Blueprint 2: The Gift & The Curse, amely a Billboard listán első helyen debütált, és a nagysikerű The Blueprint lemezt követi.
Első kimásolt kislemez az albumról a 03 Bonnie&Clyde, melyen közreműködik a Destiny’s Child nagyszerű énekesnője, Beyonce Knowles.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top