nlc.hu
Szabadidő
Mátrix – újra

Mátrix – újra

Nagyon valószínûnek tûnik, hogy az idei a Mátrix éveként fog bevonulni a mozitörténetbe. De ahhoz képest, hogy májusban és novemberben is a világ mozijaiba kerül egy-egy folytatása, szinte még semmit sem tudni az új Mátrixról.




A stáb és a szereplők teljes titoktartást fogadtak, és ami a furcsább, úgy látszik, be is tartják ígéretüket.

Joel Silver producer az ET riportere előtt azonban fellebbentett egy-két fátylat.

– A Mátrix – Újratöltve (Matrix Reloaded, május) és a Mátrix – Forradalmak (Matrix Revolutions, november) nem két független rész, hanem egyetlen történet, amit a közepén kettévágunk. Túl nagy anyag ahhoz, hogy egy filmbe zsúfolhassuk – mondta. – A történet, amit a Wachowski-fiúk el akartak mesélni a Forradalmak végén lezárul, úgyhogy a Mátrix 4.-nek nem adok túl sok esélyt. De majd meglátjuk.
A történettel kapcsolatban a riporter semmit nem tudott kihúzni beszélgetőtársából, aki annyit azért elárult: a trükkök, a látvány utolérhetetlen lesz. A filmben olyan trükkök is helyet kaptak, melyeket egyenként két-két és fél évig készítettek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top