nlc.hu
Szabadidő
Az utolsó éjjel – az elsõ szerep

Az utolsó éjjel – az elsõ szerep

Amerika egyik legnépszerûbb (és valószínûleg legnagyobb) focistája új életet szeretne kezdeni. A 35 éves Tony Siragusa 193 centi magas, 155 kg és a Ravens sztárja.




Eddig csupán két rövid kitérőt tett a show-biznisz világába: egyszer, amikor Meat Loaf phoenixi koncertjén ő is a színpadra lépett, másodszor, amikor közreműködött a csapata meccseit hirdető tévéreklám elkészítésében. De angol kollégájához, Vinnie Jones-hoz hasonlóan kezd rájönni, hogy mostanáig egy filmszínész lapult benne. Jonest Guy Ritchie fedezte fel A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című gengszterkomédiája számára, és azóta már számos szerepajánlatot kapott. Tony Siragusa pedig melegszívű orosz maffiózót játszik Spike Lee új filmjében, Az utolsó éjjel-ben (The 25th Hour, hazai bemutató tavasszal). Siragusa ugyan meglepődött, amikor Lee felkérte, de habozás nélkül igent mondott, engedelmesen járt logopédushoz (a filmben már meggyőző orosz akcentussal beszél), színészórákat vett, a forgatáson élvezte gyönyörű partnernői (Rosario Dawson és Anna Paquin) közelségét, és alaposan összebarátkozott a főszereplő Edward Norton-nal.

Mielőtt igent mondott Spike Lee ajánlatára, csupán egy feltétele volt: hogy a premierre magával vihesse Parmezán nevű macskáját és Sambucát, a Labradort.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top