nlc.hu
Szabadidő
Bond: a világsiker

Bond: a világsiker

Miközben a világ mozipénztáraiban természetesen A Gyûrûk Ura második része, A két torony az abszolút gyõztes, úgy tûnik, van még hely más filmeknek is.




James Bond szuperkém 20. bevetése, a Halj meg máskor! Amerikán kívüli bevételei közt is elkönyvelhette a 200 milliomodik dollárt. Pierce Brosnan hamarosan a legnagyobb anyagi hasznot hozó Bonddá válik. Ez a filmje szinte a világ minden országában alaposan ráver a korábbi epizódok népszerűségére, és a forgalmazó Twentieth Century Fox/MGM egyik legnagyobb sikere is.

És a kaland még nem ért véget: Dél-Amerikában és Európában jó néhány országban még hátra van a premier, miközben a színfalak mögött gőzerővel folynak a negyedik Brosnan-Bond film előkészületei. Nemrégiben Spike Jonze, a John Malkovich-menet című film és számtalan videoklip és tévéreklám rendezője hozta nyilvánosságra azt az álmát, hogy megrendezze és különleges stílusával felturbózza a következő 007-es történetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top