Szabadidő

A Bazi nagy görög folytatásai

A Bazi nagy görög lagzi stábjának nincs megállás. Nia Vardalos-szal, a történet írójával és fõszereplõjével csupán egy év alatt hatalmasat fordult a világ.




Olcsón, sztárok nélkül készült vígjátéka minden idők legsikeresebb független filmjévé vált, ő maga igazi sztárrá lett: de úgy tűnik a következő néhány évben nem lesz ideje, hogy a szerencse forgandóságán töprengjen.

A legújabb hír: a CBS (az egyik legnagyobb országos tévécsatorna Amerikában) már ki is tűzte a Bazi nagy görög élet (My Big Fat Greek Life) című tévésorozata első adásának dátumát: méghozzá egy olyan időpontra, két régóta műsoron lévő, népszerű sorozat közé, mely azt jelzi, a csatorna vezetői eleve sikerre számítanak.





A görög-sorozat teljes történetéhez hozzá tartozik, hogy az ötletet már a Bazi nagy görög lagzi óriási (és meglepő) sikere előtt megvásárolták. Ám, amikor a film felkerült az amerikai mozis toplistára, és le sem akart jönni onnan, a már meglévő részeket is újraforgatták: szerződtették a film eredeti szereplőit, hogy ők játsszák a tévében filmbeli saját magukat, és minden elkövettek, hogy a tévében majdnem minden pont olyan legyen, mint a moziban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top