nlc.hu
Szabadidő
Ilyen a kick-box

Ilyen a kick-box

Jennifer Garner új életet kezdett A 30 éves színésznõ eddig nem éppen bátorságáról volt híres, a Daredevil – A fenegyerek (bemutató: március 27.) forgatása óta azonban kicsit másképp látja a világot.




– Régebben még az óriáscsúszdáról sem mertem lecsúszni a strandon – meséli a gyönyörű színésznő. – A Daredevil forgatása közben egészen megszoktam, hogy egy New York-i utca fölött lengedezem 30 méter magasan néhány drótra kötve. Sőt élvezem is; a kick-boxra is rászoktam, nem is fogom abbahagyni. Igaz, ilyen szűk bőrruhát sem vettem volna fel régebben: eddig legalább is nem jutott még eszembe.
Jennifer Garner-nek most bőven kijutott a vad akrobatamutatványokból és a testhezálló bőrszerelésekből: a Mátrix és Pókember keverékeként jellemzett filmben ugyanis Elektrát alakítja, a rettenthetetlen Daredevil (vagyis Ben Affleck) partnerét, aki még a háztetők közti ugrándozásban és a közelharcban is könnyűszerrel követi harcostársát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top