nlc.hu
Szabadidő
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

John Aniston színész lánya a showbusiness világában nõtt fel (keresztapja Telly Savalas, Kojak), de a fiatal hölgy igazán nem találta helyét egészen addig, amíg le nem szerzõdtették a Jó barátok címû sorozatba.




Aniston Sherman Oaks-ban született, de gyermekkorát New Yorkban töltötte, sőt Görögországban is élt egy évet. Egy olyan alternatív iskolába járt, ahol a színészkedés mellett festeni is tanult. Ugyanabban az évben, hogy színészi karrierje beindult, egy festményét is kiállították a New York Metropolitan Museum of Art-ban. 1987-es diplomaszerzése után a színpadon ért el kisebb-nagyobb sikereket, majd 1989-ben debütált a TV-ben, méghozzá egy kisebb szereppel a Molloy című sorozatban.







Férjével, Brad Pitt-tel
A Jó barátok 1994-ben keresték meg, és mire a show óriási sikerré vált, Aniston népszerűsége is a fellegekben járt, egyedi frizuráját nők ezrei csináltatták meg maguknak. A szexszimbólum hirtelen népszerűségével filmszerepek tömege is érkezett, így láthattuk őt az Ő az igaziban, a Mint-a-képben, az Amíg Te voltálban és a Vágyaim netovábbjában. Jelenleg még mindig a Jó barátok stábját erősíti, bár felröppentek hírek a sorozat megszűnéséről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top