nlc.hu
Szabadidő
Mézeskettesben a meccsel

Mézeskettesben a meccsel

A Mézeskettes címû filmben Asthon Kutcher romantikus velencei nászútra viszi szerelmét, ahol persze semmi sem sikerül. Egyebek között egy baseball meccs közvetítése zavarja meg a turbékolást, amit a filmbeli srác semmiképp sem bír kihagyni.








Kutcher a valóságban egészen más: ugyanis a kosárlabdáért rajong. És mivel a 24 éves színész Amerikában már szupersztárnak számít, nemrég megkapta álmai lehetőségét: a Los Angeles Lakers és a New York Knicks meccseit VIP ülésről, vagyis közvetlenül a pálya mellől nézheti. Egyelőre. – Az a baj – vallotta be Kutcher, aki az életben is filmbéli partnernőjével, Britanny Murphy-vel jár –, hogy ott a pálya szélén mindig elkap a hév. Túl közel vagyok, úgy érzem, én is játszom. Tényleg sokat kiabálok és vitázom, de nagyon fájna, ha emiatt kitiltanának innen, és visszavonnák a VIP belépőmet. Már az se esik jól, hogy mostanában, amikor leülök, mindenki félrehúzódik, senki sem akarja mellőlem nézni a játékot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top