nlc.hu
Szabadidő
Mi baja Nicole Kidmannek?

Mi baja Nicole Kidmannek?

Az Arany Glóbusz-gálán már jócskán túl vagyunk, egy kérdés mégis foglalkoztatja azóta az amerikai közvéleményt. Miért volt olyan piros Nicole Kidman keze?




A színésznő Az órák című filmben nyújtott alakításáért vehette át az Arany Glóbuszt (The Hours – hazai bemutató: 2003. március 6.), és a fotókon jól látszik, hogy egyébként porcelánfehér keze meglehetősen vöröses. Egy amerikai lap annyira komolyan vette a dolgot, hogy több szakembert is megkérdezett, akik dodonai választ adtak: a piros kéz halálos betegségre is utalhat, de az is lehet, hogy semmit sem jelent. A lehetséges okok sorában ugyanis a kemoterápia, a Raynaud-szindróma, a reuma okozta súlyos ízületi gyulladás és bizonyos antidepresszánsok mellékhatása ugyanúgy szerepelt, mint az a feltevés, hogy a színésznő túl meleg vízzel öblítette kezét a mosdóban. Catherine Olim, Nicole sajtófőnöke az utóbbi évek legnagyobb ostobaságának nevezte a találgatásokat, és közölte, hogy a színésznőnek az égvilágon semmi baja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top