nlc.hu
Szabadidő
Dzsungel könyve 2.

Dzsungel könyve 2.

A Walt Disney Pictures új produkciója, A dzsungel könyve 2. vidám, mókás folytatása az 1967-es mestermûnek.




A dzsungel könyve 2. története röviddel azután kezdődik, ahol az első film végződik, amikor is Maugli két világ közé kerül. A kisfiú jelenleg a faluban az emberek között él, és életében először megtapasztalja, mi is az a családi szeretet. Új életének része kis mostohaöccse, Ranjan és a legjobb barátja, Shanti, a falubeli lány. Azonban egy faluban élni azt is jelenti, hogy emberi szabályokat kell követni. Ezek a szabályok korlátozzák Maugli szabadságát, azt, amit amit a dzsungelben felnövekvésekor élvezett.

Másfelől, Maugli még mindig érzi a dzsungel ritmusát a szívében. Hiányzik neki régi pajtása, Balu, aki úgyszintén hiányolja kis emberkölyök társát. Miközben a bölcs párduc, Bagira és Háti ezredes elefánt őrjárata megpróbálja Balut távoltartani Maugli új életétől, Maugli megfertőzi a falubéli gyerekeket dzsungelszeretetével. A gyerekek születésük óta a dzsungel veszélyeiről tanultak, és megtiltották számukra, hogy belépjenek ezen rejtélyes lombok közé. Azonban Maugli magávalragadó dala ártatlanul a dzsungel felé vezeti a falubeli gyerekeket – szerencsére Maugli mostohaapja megállítja őket, és azonnal megbünteti Mauglit engedetlenségéért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top