nlc.hu
Szabadidő
Kidman Oscarja veszélyben a pletykák miatt?

Kidman Oscarja veszélyben a pletykák miatt?

A nyugalmáról híres Nicole Kidman komolyan méregbe gurult, amikor megtudta, hogy a legújabb pletykák szerint õ felelõs Jude Law házasságának megromlásáért.




A híresztelések szerint ugyanis, amikor a két sztár legutóbb együtt forgatott, románc szövődött közöttük, ami végképp tönkretette Law és felesége, Sadie Frost kapcsolatát. „A valóság az, hogy Sadie és Jude házassága már régóta romlásnak indult – nyilatkozta egy, a feleket jól ismerő bennfentes. – Tény, hogy Jude a forgatás után költözött el otthonról, de ennek semmi köze Nicole-hoz.” A hírek szerint Kidman aggódik amiatt, hogy a pletykák hátrányosan befolyásolják az Amerikai Filmakadémia idősebb, konzervatívabb szavazóit, akik az Oscarok odaítéléséről döntenek. „Nicole nagyon örülne ennek az Oscarnak, hiszen tényleg brillírozott Az órákban – meséli ugyanaz a forrás. – Éppen ezért keseríti el, hogy holmi ostoba szóbeszéd miatt eleshet a díjtól…” (The Hours – hazai bemutató. 2003. március 6.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top