nlc.hu
Szabadidő
Mindenki Kidmanre fogad

Mindenki Kidmanre fogad

Nemcsak az Arany Glóbuszokról tartják azt, hogy nagy valószínûséggel jelzik, kik kapják majd az aktuális Oscar-díjakat, hanem a Brit Akadémia Filmdíjairól (BAFTA) is.




Ez az oka, hogy a szerencsejátékokat kedvelő britek most arra fogadnak, hogy Nicole Kidman kapja idén a legjobb színésznőnek járó Oscart, hiszen ugyanebben a kategóriában ő vehette át a BAFTÁ-t Az órák című film főszerepéért (The Hours – hazai bemutató: 2003. március 6.). Ugyanez a helyzet Catherine Zeta-Jonesszal, aki a Chicagóban nyújtott alakításáért (Chicago – hazai bemutató: 2003. március 13.) vehette át a BAFTÁ-t. A walesi színésznő egyébként némi derültséget keltett a gálán, amikor illendően megköszönte az elismerést. Zeta-Jones ugyanis, miután beindult hollywoodi karrierje, gyorsan áttért az amerikai angolra, elhagyván ízes walesi akcentusát. Nos, a londoni gálán visszatért a tájszólása, ám csak részben: a beszédet a nagy meghatottságtól félig „amerikaiul”, félig walesi angollal adta elő, a közönség nagy örömére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top