nlc.hu
Szabadidő
Újdonságok a Back II Black háza táján

Újdonságok a Back II Black háza táján

Mostanában kissé csend volt a Back II Black körül, de úgy tûnik, felébredtek a fiúk téli álmukból! Ennek elsõ ékes bizonyítéka egy új klip, mely tulajdonképpen egy film promóciós klipje.




Ugyanis a srácok által feldolgozott Máthé Péter – S. Nagy István szerzemény, a Zene nélkül mit érek én című dal szerepel a Szentiván Napja című új magyar filmben, melyet nemrég mutattak be a hazai mozik. Ehhez készült egy promóciós klip, melyben nem csak a filmből láthatunk részleteket, de a csapatot is láthatjuk élőben játszani egy “vendégzenésszel”, aki nem más, mint Kamarás Iván, a film főszereplője. Ezen kívül a nézőtéren a film másik kulcsszereplője, Fullajtár Andrea hallgatja játékukat.

Hamarosan pedig beköltöznek a próbaterembe, hogy összepróbálhassák az új koncertműsor anyagát, és így minél hamarabb újra találkozhassunk velük ott, ahol legjobban érzik magukat: a koncertszínpadokon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top