nlc.hu
Szabadidő
Madonna: American Life

Madonna: American Life

Új Madonna album jelenik meg, „American Life" címen április 21-én. Érzelmes, leleplezõ, érzékeny utazás ez, mely egy olyan karrier csúcspontját jelenti, amely minden idõben újrafogalmazta a könnyûzene jelentését.

Az „American Life”, mely az énekesnő tizedik stúdióalbuma, egy egész éven át készült Londonban és Los Angelesben. A lemezen tizenegy új szerzemény hallható, köztük a címadó dal is, mely egyben az első kislemez az albumról. Ezt a dalt már március 25-től hallhatjuk a rádióadókon.





„Az összes dal tükrözi azt, ahogyan mostanában érzem magam. Olyan, mintha most ébredtem volna fel egy mély álomból. A dalok hangulata változatos: a félelmen és haragon át az örömig és bizonyosságig terjed. Remélem, hogy sikerült a személyes érzéseimből merítve mindenkire érvényes dolgokat elmondanom.” – mondta Madonna új albumáról, melyet Mirwais Ahmadzaival közösen írt, aki a társ producere is volt. Már előző albumán, a „Music”-on is együtt dolgoztak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top