nlc.hu
Szabadidő
Félholt

Félholt

2002-ben a Kaliforniai Büntetés-végrehajtási Hatóságok újra megnyitják a világ leghíresebb börtönét, az Alcatrazt.




Donny (Morris Chestnut), egy elégedetlen börtönőrből lett bűnöző kommandót szervez, és betörnek az újjáépített börtönbe, hogy kiderítsék, hol rejtették el a rablók egy korábbi rablás zsákmányát, a 200 millió dollárt érő aranyat. Sascha Petroshevich (Steven Seagal) barátja és rabtársa, Nick Frazier (Ja Rule) segítségével ráveszi a többi elítéltet, hogy állítsák meg a betolakodókat, mielőtt azok megölik a Legfelsőbb Bíróság egyik bíráját, aki egy küszöbön álló kivégzésre érkezett az Alcatrazba. Nick persze nem is sejti, hogy legjobb barátja, Sascha FBI-ügynök.






Sascha Petroshevich, akinek megölték a feleségét, egy olyan profi nemzetközi autótolvajnak adja ki magát, akinek sok jó kapcsolata van a jó és a rossz oldalon egyaránt. Az egyik ilyen Nick Frazier, a született bűnöző, aki olyan Saschának, mintha a testvére volna. Egy éjszaka, miközben rabolnak, elkapja őket az FBI egyik női ügynöke, E.Z. Williams, akiről Nick természetesen nem tudja, hogy Sascha társa. Nick nem hajlandó megadni magát, és a szövetségi ügynökök tüzet nyitnak. Sascha hét golyót kap, miközben megmenti Nick életét. A szíve 22 percre megáll, és csak az utolsó pillanatban sikerül újraéleszteni. Sascha tehát csaknem fél órán keresztül szó szerint félholt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top