nlc.hu
Szabadidő
Muskétás sportnap a Camponában

Muskétás sportnap a Camponában

A Muskétás címû mozi a kardvívó lovagiasságot az akciófilmek káprázatos koreográfiájával ötvözi. Ez adta az ötletet az SPI-nak és a Cinema Palace Campona mozinak, hogy vasárnap Muskétás Sport Napot szervezzen a Camponában .




Március 23-án déltől este 6-ig várunk kicsiket s nagyokat! Testedet és elmédet egyaránt megtornáztathatod miközben híres olimpikonokkal is megismerkedhetsz, s tőlük tanulhatod a sport rejtelmeit!

Lesznek filmes kvíz-játékok, melyeken értékes nyereményeket nyerhettek. A Nemzeti Utánpótlásnevelési Intézet rövid vívóbemutatót tart, eljön Jánosi Zsuzsa világ- és Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes tőrvívó, aki a legbátrabb gyerekekkel szívesen megvív a páston, lesz tornász bemutató, s beszélgethetsz Guczoghy György Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes tornászunkkal, aki rövid bemutatóval csinál kedvet a testmozgáshoz! A jókedvről a gyerekek kedvence, Gaskó Balázs gondoskodik majd. A belépés ingyenes!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top