nlc.hu
Szabadidő
George Clooney, a lelki szemetesláda

George Clooney, a lelki szemetesláda

Nem csupán szívtipróként és megrögzött agglegényként tartják számon George Clooney-t, hanem a nõi lélek nagy ismerõjeként is.




A hölgyek azért öntik ki neki a szívüket, mert Clooney nem csupán figyelmesen meghallgatja őket, hanem hasznos életvezetési tanácsokat is ad. Julia Roberts ugyanúgy sokat köszönhet neki, mint Saffron Burroghs vagy a volt barátnő, Renée Zellweger. Legutóbb Drew Barrymore lelki egyensúlya állt helyre, amikor George-hoz fordult. Mindez az Egy veszedelmes elme vallomásai című film forgatásán történt (bemutató: 2003. május 1.). Clooney-nak ezúttal önös érdeke is fűződött ahhoz, hogy Drew rendbe jöjjön, ugyanis ő volt a film rendezője, és nem engedhette meg magának, hogy egy hisztis sztár miatt húzza az időt. Drew a válása utáni depresszió miatt panaszkodott George-nak, és nem bánta meg. „Nem éppen freudi megoldást javasolt, de működött a dolog, úgyhogy nagyon hálás vagyok neki – árulta el az ifjú színésznő. – Valahogy ösztönösen ért ezekhez a dolgokhoz, és mindig bejönnek a tanácsai. Konkrétumot viszont nem szeretnék elárulni, mert az egész nagyon személyes természetű…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top