nlc.hu
Szabadidő
Májusi Mozaik aranyat ér

Májusi Mozaik aranyat ér

Ki gondolná, hogy már 2 éve annak, hogy megjelent a Unique "Úttalan Utakon" címû, nagysikerû debütáló albuma? Pedig igaz!

Az album ontotta magából a slágereket (Mi van a nevedben, Csillagtenger, Angyal), most pedig hamarosan megjelenik a második album beharangozó kislemeze, a “Mozaik”, melyet nagy várakozás előz meg.





A kislemez május 5-én jelenik meg. A dalhoz természetesen videóklip is készül, melyet ugyanaz a jól bevált csapat forgat – Oláh István és társai – akik az Angyal c. klipet is jegyzik. Gabiék biztosak abban, hogy nem csak ebben a dologban lesz összefüggés az Angyal és a Mozaik között: úgy gondolják, hogy az új dal is hasonló sikerekkel ostromolhatja majd a slágerlistákat, ugyanúgy, mint a számukra a nagy áttörést meghozó Angyal, mely több hónapig volt a rádiós játszási listák élvonalában, és a mai napig sem került le róluk.
A Mozaik-ot a már megszokott Unique-os dallamvilág jellemzi, de természetesen némi újítás is lesz majd a dalban! Könnyen lehet, hogy a nyár nagy slágere lesz!!!

Az új album 2003. szeptemberére várható, és az ősz folyamán ismét egy nagy élő Unique koncertre számíthatnak a rajongók és érdeklődők!

www.uniquemusic.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top