nlc.hu
Szabadidő
Elektra válik

Elektra válik

A hírnév úgy látszik nem minden. Nem sokkal azután, hogy Jennifer Garner meghódította a világot (hiszen a Daredevil – A fenegyerek világsikerében legalább akkora része volt az õ Elektra-figurájának, mint Ben Afflecknek-nek), most a kudarccal is meg kell barátkoznia.




Férje, Scott Foley, kiadta a gyönyörű színésznő útját. Utoljára éppen a Daredevil premierjén jelent meg nyilvánosan együtt a házaspár, az Oscar-díj kiosztó ceremóniára Garner már kísérő nélkül érkezett. Állítólag azért, mert férje új barátnője is a városban tartózkodott és Foley inkább az ő társaságát választotta.

Sokan azonban úgy látják, hogy a válás igazi oka a féltékenység: de a szakmai. Amikor a két fiatal színész négy évvel ezelőtt egymásba szeretett, még mindketten pályájuk legelején álltak. Azóta Garner a csillagokban jár, férje pedig egyhelyben. A Fox produceri mindenesetre sokat tesznek azért, hogy a színésznő boldogságáról gondoskodjanak: már nagyban tervezgetik, hogy külön film készüljön a harcos Elektráról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top