nlc.hu
Szabadidő
Húsvét az Ázsia Centerben

Húsvét az Ázsia Centerben

Húsvét közeledtével az AsiaCenter nagyszabású bevezetõ Szakmai rendezvénysorozattal várja a kereskedõket és az érdeklõdõket Közép- és Kelet-Európa elsõ és legmodernebb nagykereskedelmi bevásárlóközpontjában.




Az április 11-19. között megrendezésre kerülő rendezvénysorozat célja, hogy az AsiaCenter bemutatkozzon a hazai és határon túli nagy- és kiskereskedőknek. Kiállítások, divatbemutatók és kedvezményes vásár várja az idelátogatókat.


Húsvéti vásár

Április 11-13.


A húsvéti fesztivál a különböző rendezvényekkel olyan üzleti fórumot kínál, amelyen elsősorban a távol keleti divat és cipőkereskedelemmel foglalkozó gyártó és kiállító cégek mutatkoznak be. Kínálatuk várhatóan nem csak a szakmai látogatók érdeklődését fogja majd felkelteni, hanem a nagyközönségét is. Az AsiaCenter egy helyen kínálja Ázsia és Európa portékáit, széles kínálatával összehasonlítási lehetőséget biztosítva a vásárlók részére. A bérlők elsősorban a raktáron lévő készleteiket kínálják óriási kedvezménnyel. Ezzel párhuzamosan az új modellekből kiállítást szerveznek a kiskereskedők részére. A kiállított termékeket naponta divatbemutatón tekintheti meg az érdeklődő szakközönség.


Kézműves kirakodóvásár

Április 17-19.






Április 17-19. között nagyszabású kirakodóvásár várja az ideérkező látogatókat. A keleti építészet remekművei között a húsvéti hagyományokat őrző kézművesek portékáit is megcsodálhatják az érdeklődők. Az AsiaCenter a húsvéti vásár idején üzleteinek egy részében egységesen 10% árkedvezménnyel várja a vásárlókat.


AsiaCenter Budapest
XV. Budapest, Szentmihályi út 167- 169.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top