nlc.hu
Szabadidő
Cusack azonossága

Cusack azonossága

Erre a bemutatóra nem is kellett meghívnunk senkit, elég, ha a film szereplõi eljönnek – viccelt az Azonosság múlt heti díszbemutatójára érkezve a fõszereplõ, John Cusack, aki arra célzott ezzel, hogy a pszicho-thrillernek fantasztikus szereplõgárdája van.

Rebecca de Mornay, Ray Liotta és a világ 25 legszebb nője listában öt éve minden évben szereplő Amanda Peet is játszik benne.

A film kritikusai mind egyetértenek abban, hogy a thriller az utóbbi évek egyik legravaszabb, legkülönlegesebb forgatókönyvéből készült, ami már csak azért is érdekes, mert írója, Michael Cooney pályája egy korábbi szakaszában még olyan filmeket írt, mint a méltán elfeledett A vérengző mutáns hóember bosszúja (Revenge of the Mutant Killer Snowman). Egy sajtótájékoztatón, ahol egy szemtelen újságíró az orra alá dörgölte fiatalkori botlását, a forgatókönyvíró tréfásan megesküdött, hogy az Azonosság írása közben semmit nem használt fel abból, amit a régi műveiből tanult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top