nlc.hu
Szabadidő
Barátok közt – festményárverés

Barátok közt – festményárverés

A Barátok közt sztárjait ezúttal akár haza is vihetik a szerencsés rajongók! No nem élõben, de legalább festmény formájában. Ám ez a lehetõség csak azoknak adatik meg, akik részt vesznek a négyhetes elektronikus árverésen.





Nemes cél érdekében szövetkezett a Barátok Közt Produkció a Vasárnap Reggel című hetilappal: a sorozat szereplőiről portrét készíttettek Vári Zsolt festőművésszel, majd a képeket felajánlották jótékonysági célokra. Közel öt hónapon át minden vasárnap megjelent egy-egy portré az újság hasábjain, majd az együttműködés záró akkordjaként létrejött az a kiállítás, melynek az Árkád Bevásárlóközpont ad otthont április 23. és május 4. között.

A tárlat külön érdekessége, hogy a látogatók a kihelyezett számítógép segítségével akár a helyszínen is licitálhatnak az árverésre bocsátott tizenöt képre a www.eeebid.hu aukciós weboldalon. Minden nap 15 és 20 óra között a bevásárlóközpont aluljárószintjén számítógépes szakember áll a licitálók rendelkezésére, de akár otthonról is beküldheti ajánlatát az, aki boldog tulajdonosa kíván lenni egy „barátok köztös” sztárportrénak.
Az árverésen befolyt összeget a Magyar Vöröskereszt beteg gyermekek táboroztatására fordítja.





„Nem először segíti produkciónk a beteg gyermekeket. Karácsonyi akciónk révén két kórház is életmentő műszerekhez jutott, és most is szívből reméljük, hogy rajongóink támogatásával ismét sikerül mosolyt varázsolni jó pár szomorú gyermekarcra.” – mondta Kalamár Tamás producer, miután a Barátok közt nevében megadta a kezdő licitet.
Az aukciós weboldalon május 19-éig várják a liciteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top