nlc.hu
Szabadidő
Hamarosan a boltokban az új Scooter album!

Hamarosan a boltokban az új Scooter album!

Sikeres Rave-zenekar nem sok van Németországban. De a Scooter nemcsak nemzetközileg elismert, Európa-szerte képesek futballstadionokat megtölteni, és szinte nincs olyan parti, amit zenéjükkel ne tudnának feldobni.




A legújabb album, mely a The stadium techno experience címet kapta, ismét tökéletesebb, mint az előzőek. A csapat a rajongók nagyon sok észrevételét megfontolta, épp ezért kicsit visszavettek a Hardcore-techno vonulatból, és egy kicsit érettebb, dallamosabb, de szerencsére cseppet sem unalmas zenével jöttek ki. A 12 zene közül legalább 6 első hallásra slágergyanús, és ezek minden bizonnyal a bulik kedvencei lesznek. A legnagyobb sikerre a „Maria (I like it loud)”, a gigantikus „Hypa”, a „Weekend”, a nagyon jó ritmusú „Pulstar”, és természetesen a „Soul Train” számíthat, ez utóbbi remélhetőleg nagyon sok mixlemezre is felkerül majd.
Hogy őszinték legyünk, a Scooter zenéje már nagyon sokat finomodott, és egyre kevesebb köze van a valódi hardcore techno-hoz. De ez persze nem baj, hiszen a banda nagyon jó irányba halad, és ezzel a fokozatos stílus “puhítással” minden bizonnyal még több rajongóra tesznek majd szert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top