nlc.hu
Szabadidő
Tökös csaj és a vámpírok

Tökös csaj és a vámpírok

Még a legbonyolultabb filmek is nagyon egyszerû ötletbõl születnek. Rob Schneider nemrégiben elárulta a világnak, hogyan alakult ki új vígjátéka, a Tökös csaj (Hot Chick, hazai bemutató: május 15.) sztorija.




– Egy este megnéztünk valami meccset egy kocsmában Adam Sandler-rel, söröztünk, és arról beszélgettünk, hogy kéne egy olyan komédiát csinálni, ami a farkasember legenda vicces kifacsarása – vallotta be nemrég Schneider. – A leglehetetlenebb ötletekkel dobálóztunk, vámpírok, vérszívók, emberevő kötőgépek, önállósuló, fellázadt toronydaruk és más efféle marhaságok szerepeltek az ötletek között. Adam nagyon lelkes volt, én meg kezdtem már unni az egészet, és azt mondtam neki: „mégis az volna a legjobb, ha egy csinos csaj valami szőrös, csúnya muksóvá változna”. Erre Sandler szeme felcsillant, és azt mondta: „Ez az! És te fogod játszani!” Ennyi volt az egész. Ittunk még egy sört, hazamentünk, és a következő hónapban megírtuk a forgatókönyvet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top