nlc.hu
Szabadidő
Clooney: Sinatra 2.0?

Clooney: Sinatra 2.0?

Nem akarok Sinatra utódja lenni, a dolog véletlen egybeesés – szabadkozott George Clooney, amikor arról faggatták, miért vállal el megint egy olyan szerepet, amelyet annak idején Frank Sinatra egyszer már eljátszott.




Clooney két éve az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi egyik főszerepében lépett Sinatra nyomdokaiba, és állítólag jobb alakítást nyújtott, mint az énekes. Most pedig a Most és mindörökké remake-je készül. Eredetileg a főszerepet szánták Clooney-nak, ő azonban az egyik epizódszerepet választotta, történetesen Maggióét, amelynek megformálásáért Sinatra 1953-ban Oscart kapott. – Aki ismer, az tudja, hogy egy ideje leginkább a rendezés foglalkoztat, ezért csináltam meg az Egy veszedelmes elme vallomásait (már a hazai mozikban!). – Egyébként meg csupa olyan szerepet vállalok, amely kihívást jelent számomra, és ha kell a gázsim nagy részéről is lemondok, kerestem már eleget. Maggio azért tetszik, mert érdekes karakter, semmi köze Sinatrához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top