Szabadidő

Mr. T

Az összetéveszthetetlen frizurával és egy harmadik-világbeli ország teljes vagyonával felérõ fuksszal járkáló akcióhõs Lawrence Tureaud néven született Chicagoban, tizenegyedikként tizenkét testvér közé.




Apja Tureaud 5 éves korában hagyta ott a családot, így anyja havi 100 dollárnyi segélyből tartotta fenn a gyerekeket. Bár fiatalkorában sokat balhézott, megjavult, hogy ne essen meg vele az a szégyen, hogy szeretett anyja börtönben lássa. Amerikai focitudásának köszönhetően ösztöndíjat szerzett egy texasi egyetemre, de kidobták egy év után. Később csatlakozott a hadsereghez, majd egy profi csapat szerződtette. Egy súlyos térdsérülés után testőrnek állt, többek között Muhammad Alit, Michael Jacksont védte. 1970-ben Lawrence Terora változtatta nevét, végül ezt Mr. T-re rövidítette. Stallone kínált neki először szerepet, amikor meglátta a kidobóembert munka közben. A Rocky III-mal debütált. Gyorsan népszerű lett, főképp a fiatal fiúk között, köszönhetően a Szupercsapatban kapott szerepének. Őt mintázó játékbabát is készítettek róla, sőt müzlit is neveztek el utána.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top