nlc.hu
Szabadidő
Kylie Minogue

Kylie Minogue

Kylie Minogue 1968 Május 28-án született Melbourne-ben, Ausztráliában. Danii Minogue nõvére tíz évesen elment egy ausztrál induló szappanopera szereplõválogatására, amely nagy lökést adott karrierjének.




Az áttörést azonban az ausztál Neighbours sorozat szerepe hozta meg, ami Natalie Imbruglia karrierjét is megindította. Kylie ekkor vette fel debütáló slágerét, a ’Locomotion’ feldolgozását. A zenei karrierért hagyta ott a sorozatot, és a második szám, ’I Should Be So Lucky’ hatalmas siker lett. Népszerűsége csak nőtt, mikor az ausztrál Jason Donovan-nel közös dalokat jelentetett meg.





A 90-es években a popsztár szexi szupersztárrá vált, és többek között a néhai Michael Hutchence-szel is flörtölt. Az új Minogue még egy szexkönyvet is írt, akárcsak Madonna, de ezt soha nem adták ki. Legnagyobb nézőközönsége valószínűleg a Sidney Olimpia záróünnepségén volt, ahol két dalt adott elő. 2000-ben új albummal jelentkezett, amin Robbie Williams-szel is duettezik. Moziban pedig a Moulin Rouge című filmben láthatjuk, Nicole Kidman-nel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top