nlc.hu
Szabadidő
Norton legjobb filmje

Norton legjobb filmje

Az újságíróknak nincs könnyû dolga. Nincs nehezebb annál, minthogy egy színésztõl mindig valami újat kérdezzenek. Úgyhogy, a sajtó egy találékony munkatársa végül nekiszegezte Edward Norton-nak a legfontosabb, de legritkábban feltett kérdést: hogy melyik a kedvenc filmje.




– Mostanában Az utolsó éjjel a kedvencem – felelte a kétszer is Oscarra jelölt színész. – Mert a sok izgalom, feszültség és összecsapás után van benne egy jelenet, amikor a pasas, akit játszom, csak ül hajnalban a tenger partján egy padon; csak ül, és néz maga elé. Nem gondol semmire. És mostanában nagyon ismerem ezt az állapotot. Ezt a bamba ürességet nagyon át tudtam élni. És nagyon hálás vagyok érte Spike Lee-nek.

Arról, már csak találgathatunk, Norton különös lelkiállapota összefügg-e azzal, hogy állítólag néhány hónapja titokban feleségül vette Salma Hayek-et, akivel már négy éve együtt él.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top