A Kis Herceg Gasztronómia Kft, amely magas színvonalú catering tevékenységgel is igyekszik színesíteni a hazai vendéglátás palettáját, szakmai hitvallása szerint a hangulat, az ízek és a szervíz, ideális harmóniájára törekszik, melynek ékes bizonyítékát adták az első tavaszköszöntő partijukon. A rendezvény elnevezésével összhangban ugyanis egy két és fél méteres kékcápát forgattak a parázs felett. Ez a teljesítmény azonban csak egy volt a gasztronómiai és esztétikai különlegességek sorában. Feltálaltak három tengeri farkast, egy negyven kilós szintén grillezett tonhalat, langusztát, osztrigát és homárt is. A hangulat további fokozásáról pedig exkluzív borkóstolók és egy rendkívüli szivarsarok gondoskodott, mely konyak különlegességekkel várta látogatóit.
A zord időjárás ellenére a közel 300 vendég hajnalig hódolt a kulináris örömöknek Nagykovácsiban, a mediterrán különlegességek mellett a vizipipázó sarok is nagyon népszerű volt.