nlc.hu
Szabadidő
neo koncert a nagy fesztivál-pörgés elõtt

neo koncert a nagy fesztivál-pörgés elõtt

Lassan beindul a nagy nyári fesztivál-szezon, amely a magyar zene élmezõnyét porszívóként szippantja magába, és egészen augusztus végéig el sem ereszti. A neo sem kivétel ez alól, hiszen évek óta jelen vannak az összes nagyobb megmozduláson.

A trió – Moldvai Márk, Milkovics Mátyás és Szűcs Krisztián – Ábrahám Zsolt gitárossal kiegészülve, vizuális show-val megfűszerezett bulikat ígér erre a nyárra is, ám mielőtt a billentyűk közé csapnának, egy kicsit behúzzák a féket, és a megszokottól jóval intimebb, exkluzívabb környezetben, a Mammut 2-ben található Fashion TV Caféban adnak koncertet június 9-én, este 10 órától.

Belépődíj ugyan nem lesz, ám igyekezniük kell azoknak, akik szeretnék látni a neo-t, hiszen a hely befogadóképessége korlátozott.

Akik mégis be szeretnék biztosítani helyüket, azoknak a zenekar hivatalos honlapján, a www.neo.hu -n meghirdetett játékban mindenkinek lehetőséget biztosítanak a VIP listára való felkerülésre.
A koncerten az új – Lo-tech Man, Hi-tech World című – album dalain túl felcsendül néhány olyan neo szám is, amelyet a csapat már jó ideje nem játszik.







 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top