nlc.hu
Szabadidő
Az angyalok bõre

Az angyalok bõre

Charlie angyalai-nak mostanában még földre szállnia is alig van ideje: a három fõszereplõ, Cameron Diaz, Drew Barrymore és Lucy Liu mindenütt ott van, ahol a világon bemutatják az új filmet.




Los Angeles, New York és Mexikó után most London következik: ám kevés hiányzott hozzá, hogy a három angyalból csak kettő jelenjen meg a Leicester Squere-i nagyszabású eseményen. Ilyen kötelességmulasztásra persze csak nagyon nyomós okból kerülhet sor: épp a nagy esemény előtt Cameron Diaz-nak pattanás jelent meg az arcán! A sajtó mindenre odafigyelő munkatársai azt is kinyomozták, hogy Justin Timberlake barátnője, ha sokat dolgozik, vagy sokat ideges, hajlamos elveszíteni bőre makulátlan hamvasságát. Az elmúlt hetek felfokozott Charlie-láza pedig bőven okot adhatott a stresszre.

Diaz hasonló okból nem jelent meg egy fél éve a New York bandái bemutatóján, ügynökei pedig most is óvták attól, hogy pont egy szépséghiba kerüljön a fotók kereszttüzébe. A gyönyörű színésznő azonban ott volt angyaltársnői oldalán a vörös szőnyegen. És még a legerősebb teleobjektívvel sem fedezhetett fel rajta senki egy csöpp csúfságot sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top