nlc.hu
Szabadidő
Schöller Velencei-tó Átúszás

Schöller Velencei-tó Átúszás

Idén negyedik alkalommal kerül sor a Schöller Velencei-tó Átúszásra Gárdony Sport Beach és Velence Északi-strand között.





Július 12-én, szombaton 07.30-tól várják a rendezők mindazon bátor, kitartó jelentkezőket, kik képesnek érzik magukat a 3,6 kilométeres táv leküzdésére. Rossz idő esetén a versenyt július 13-án rendezik meg.

Az esemény népszerűségét bizonyítja, hogy a résztvevők száma három év alatt megnégyszereződött. A rendezők mindent megtesznek azért, hogy idén tovább nőjön a sportos, egészséges életmódra szavazók száma. Ezért a nevezési díj nem emelkedett, 1000 forintot kell leszurkolni az úszni vágyóknak.

S hogy még több legyen a jelentkező, egy figyelemreméltó újítás:
Aki a versenyre SCHÖLLER VELENCEI-TÓ ÁTÚSZÁS 2000 vagy 2001, vagy 2002 feliratú pólóban érkezik, az ingyen úszhat, feltéve, ha hoz magával még egy úszót!





A rendezők minden korcsoportban indítanak mezőnyt, mind a nőknél, mind a férfiaknál. A legnagyobb nyeremény az úszás öröme. Ezen felül minden induló pólót és névre szóló oklevelet kap ajándékba, a győztesek pedig pénzjutalommal térnek haza.

Természetesen az idén sem marad el a sztárparádé. A szebbik nem képviseletében Varga Adrienn tornásznőnk és a kick-boksz fenomén Pesuth Rita veszi fel a küzdelmet egymással és a hullámokkal. Az ő példájukat követi három öttusázó csillag: Kállay Ákos, Madaras Ádám és Martinek János. Martinek már harmadik alkalommal teljesíti a távot.





Célbaérkezéskor pedig jöjjön a felhőtlen szórakozás! Velence Északi Strandon az MTV Roadshow fogja szórakoztatni a közönséget Lagzi Lajcsi vezényletével, meghívott vendég Gryllus Dorka. S hogy a hangulat fergeteges legyen, arról Koós János, Anita, Hevesi Tamás, Maksa Zoltán, a Groovehouse és a Neotons gondoskodik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top