nlc.hu
Szabadidő
Hajó a vége

Hajó a vége

Szállj fel Te is a Hajó a vége címû új, amerikai vígjáték hajójára, hogy az Oscar-díjas Cuba Gooding Jr. és Horatio Sanz társaságában élvezhess egy fantasztikus hajókirándulást, melynek során hõseink izgalmas kalandokba és viszonyokba bonyolódnak.





Jerry (CUBA GOODING JR. [Jerry Maguire – A nagy hátraarc, Pearl Harbor – Égi háború]) depresszióba zuhan, miután menyasszonya (VIVICA FOX [A függetlenség napja]) faképnél hagyja. Éppen jókor jön legjobb barátja, Nick (HORATIO SANZ [Cool túra]) ötlete, hogy vegyenek részt egy facéroknak meghirdetett hajókiránduláson, ahol rengeteg gyönyörű és független nővel összezárva utazgathatnak a tengeren.

De van egy bökkenő. Jerry és Nick már jócskán kint járnak az óceánon, amikor szembesülnek a ténnyel, hogy útitársaik nem facér nők, hanem facér férfiak. Csakhogy már nincs visszaút, a hajó – tömve férfiakkal – kifutott, hőseinknek, ha törik, ha szakad, végig kell csinálniuk ezt a kirándulást. Ráadásul az egyik facér milliomos, Lloyd (ROGER MOORE) rögtön kiszemeli magának Nicket.





A reménytelennek tűnő helyzetet azonban hamarosan enyhíti, hogy Gabriella (ROSELYN SANCHEZ [Csúcsformában 2.]), a velük utazó táncoktató megkedveli Jerryt. A helyzet tovább javul, sőt kifejezetten rózsásan alakul, amikor a hajó kiment a tengerből egy mentőcsónakot a Svéd Bikiniválogatott tizenöt gyönyörű és napbarnított tagjával, akik közül Inga (VICTORA SILVSTEDT) azonnal beleszeret Nickbe. De a dolog nem ilyen egyszerű, ugyanis amikor Nick be akar osonni Inga kabinjába egy késő éjszakai randevúra, a lány helyett a bikiniválogatott szigorú és férfias edzőnőjével (LIN SHAYE [Keresd a nőt!, Dumb & Dumber – Dilibogyók]) találja magát szembe, aki határozottan ellenzi, hogy a lányai szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki férfiakkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top