nlc.hu
Szabadidő
Merülés a félelembe

Merülés a félelembe

A tengeralattjáróban az a félelmetes, hogy miután lemerült az óceán felszíne alá, olyan, mintha bezárult volna a végsõ kapu, és nem lenne esély a menekvésre.





Ha bármi történik, baleset, bűntény, műszaki hiba, nem várható semmilyen külső segítség. Több mérföld mélyen a fagyos tengerben vagy, elzárva a külvilágtól, teljesen egyedül. Hacsak nem akad váratlan vendéged…








A Tigriscápa nevű amerikai hadi-tengeralattjáró az óceán és a második világháború közepén tart, és halálos küldetésük, no meg tűrőképességük végéhez értek Ezért nincs más vágyuk, mint hogy biztonságban hazajussanak Connecticutba. Ám azt a parancsot kapják, hogy vegyenek fel három brit személyt, akik egy megtorpedózott angol kórházhajó életben maradt utasai, és most egy mentőcsónakban sodródnak a tengeren.

Ezt követően a hajón megszaporodnak a furcsa jelenségek, és a legénység azon veszi észre magát, hogy már nem csupán a németekkel kell harcolniuk, hanem valami sokkal félelmetesebbel is…

Az oxigén egyre fogy, a feszültség egyre nő – a Pitch Black rendezője, David Twohy ezúttal is mesterien adagolja a borzongást és az izgalmakat ebben a klausztrofóbikus, hátborzongató mélytengeri thrillerben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top