nlc.hu
Szabadidő
J.C. (’N Sync)

J.C. (’N Sync)

Joshua Scott Chasez 1976-ban született, Bowie városban. Az ’N Sync hallgatag, szerény tagja a többiek szerint az együttes fõnöke-papája, aki mindig idõben "bújtatja" a többieket az ágyba.

Szóval ő a jó fiú. Anyja szerint belül még mindig fiatal a srác, s ha szembejönne az utcán, lehet, hogy észre sem vennénk, hogy ő egy sztár. A hírnév miatt sem szállt el, sokan ezt szeretik benne. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy sok időt fordít jótékonykodásra, leginkább hajléktalanokat támogató alapítványoknak szeret adományozni. Ugyanakkor egyáltalán nem unalmas srác. Jó humora és megnyerő személyisége van. Joey barátja szerint „JC túl gyorsan ért. 15 évesen volt a csúcson, most pedig már öregszik. Az egyetlen dolog, amit csinálni akar, az az alvás!” JC helyesel: „ha több mint 20 percig vagyunk egy reptéren, lefekszem a földre és alszom egyet”. Az ’N Sync mellett végre elkezdhetett azzal is foglalkozni, amit legalább annyira szeret: szövegírás és producerkedés. Négy dalt írt, és készített a „No Strings Attached” albumon. Más előadóknak is ír, többek közt a Wild Orchidnak és a Boyz N Girlz Unitednek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top