nlc.hu
Szabadidő
Heike Makatsch

Heike Makatsch

Az 1971-ben, Düsseldorfban született Makatsch villámkarriert futott be: a 90-es évek TV-s szerepléseitõl a tized végére az egyik legelismertebb karakterszínészévé vált a német mozigyártásnak.




1993-ban fedezték fel, amikor az új zenecsatorna, a VIVA műsorvezetőket keresett. A kezdő TV-nél az egyik legnépszerűbb műsorvezetővé vált, majd két év múlva az RTL 2-hoz váltott, átvette a Bravo TV vezetését. Ekkor kapta első filmszerepét a „Männerpension” börtönkomédiában, sőt a filmben énekelt is, a „Stand by your man” feldolgozás az egyik slágere lett 1995-ben Németországnak. Teljesítményéért megkapta a Bajor filmdíjat (legjobb női felfedezett). Az első főszerepét az „Obsession”-ban játszotta, amiért a német filmdíjra jelölték. A Bravo TV-t eddigre már otthagyta, s később átvette a Pop 2000 című műsor vezetését. A vásznon is állandó vendég lett a német filmekben, mostanában az „Ein göttlicher Job” és a „Late night shopping” című alkotásokban láthatta a német nézősereg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top