nlc.hu
Szabadidő
Miről álmodik Colin Firth

Miről álmodik Colin Firth

A Mirõl álmodik a lány számos választ ajánl nézõinek a címben feltett kérdésre. A belavaló srác, a jó zene és a fantasztikus kalandok mellett - a tinivígjáték szerint – a lányok egy olyan érzõ szívû, megértő, helyes apáról is álmodnak, mint amilyet a Bridget Jones naplója-ban világhírûvé vált Colin Firth alakít.




A filmek nem hazudnak, de a valóság mégis egész más. Colin Firth mostanában a veszekedős képét mutatja a világnak: ahányszor csak újságírót lát, első dolga, hogy leszedje a keresztvizet kollégájáról és honfitársáról, Rupert Everett-ről.
– Sosem bírtam elviselni azt a csavaros eszű, ravasz fickót – nyilatkozta nemrég is. – Szerinte én túl komoly vagyok, szerintem ő mindent túlkombinál. Ha néha együtt dolgozunk, igyekszünk elviselni egymást, és sosem mondtam volna el nyilvánosan, mit gondolok róla, ha ő nem beszélt volna rólam az újságokban olyan csúf hangon…

A kamaszlányok persze nem az ilyen apákról álmodnak…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top