nlc.hu
Szabadidő
Két könyv a K. u. K. Kiadó újdonságaiból

Két könyv a K. u. K. Kiadó újdonságaiból

Ha elakadnál a háztartás vezetésében, segít Köves J. Julianna könyve a Háztartás A-Z. Ha pedig már mindent sikerült megoldani, más sem kell, csak egy jó regény. Például Alvah Bessie-tõl a Szexbomba. A csomagot már össze is állítottuk!





Köves J. Julianna: Háztartás A-Z

Ez a háztartási kislexikon sokszáz éves praktikumokat és új, modern ötleteket egyaránt tartalmaz. A korábban nagy sikerű Háztartási ABC alapján készült, felfrissített Háztartás A-Z sok hasznos és praktikus táblázatot, ábrát is közöl. Címszavai között megtalálhatók a háztartásszervezési tanácsok, a főzéssel, táplálkozással kapcsolatos tudnivalók, a háztartási gépek, felszerelések használatára vonatkozó javaslatok éppúgy, mint a varrással, vasalással, folttisztítással, házi barkácsolással, a beteg ellátásával kapcsolatos ötletek, tippek. A könyvben kezelhető, ötletes szerkezetű kézikönyv nemcsak a kezdő háziasszonyoknak, hanem a nagy gyakorlattal rendelkezőknek is ad új ötleteket, tanácsokat, így minden háztartás vezetéséhez nélkülözhetetlen.







Alvah Bessie: A szexbomba

„Ez a történet a képzelet műve. Sem a személyek, sem a körülmények nem ábrázolnak élőket vagy holtakat (vagy mindkettőt), noha a környezetük sok hozzájuk hasonlót termelt…” – Ezzel a megjegyzéssel igyekezett az amerikai író elkerülni a találgatásokat: vajon kik azok a hollywoodi hírességek, akik művéhez modellül szolgáltak. A kritika és közönség azonban ennek ellenére ráismert a legünnepeltebb filmcsillagra, Marylin Monroe-ra és kapcsolataira…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top