nlc.hu
Szabadidő
Charlie Sheen

Charlie Sheen

Charlie Sheen már a kezdetektõl fogva legalább annyira lázadó és képromboló volt, mint Martin Sheen, híres apja. Elõször 9 évesen jelent meg egy filmben, a The execution of private Slovik-ba apja ajánlására került be, mint statiszta.





Az 1965-ben született fiú a középiskolában egyedül a baseball csapat edzései iránt mutatott némi érdeklődést, de kirúgták, miután túl sok edzésről hiányzott. Nyári sporttáborokban is csillogtatta tehetségét, de amikor már nagyban ment volna a játék, Sheen inkább a színészkedést választotta. Szinte már gyermekkorától filmeket készített olyan jövendőbeli sztárokkal, mint Rob és Chad Lowe vagy Sean és Christopher Penn. Első „felnőtt” filmje az 1984-es Red Dawn volt, de az áttörést a 86-os Szakasz-szal érte el. Két év múlva élete két legnagyobb szerelmét, a baseballt és a színészkedést kötötte össze két, a sportról szóló filmben. Később vidáman figurázta ki azokat a „macho” szerepeket, amiket korábban kapott, a Nagy Durranás I. és II. részében. Charlie művészileg még bizarr versekben is kifejezi magát, bár ezek nincsenek kiadva, csak belső hollywoodi körökben lehet hozzájutni.


A legújabb fejlemény pedig az, hogy az örök Rosszfiút oltár elé vezette Denise Richardson, aki talán meg is szelidíti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top