Szabadidő

A zene extravagáns nagyasszonya visszavonul?!

Mostanában elég nagy a csönd a popzene extravagáns nagyasszonya, Cher körül. Persze ilyenkor megindulnak a találgatások, hogy mi lehet ennek az oka, és az elsõ ötlet, ami felmerül, az a visszavonulás.




Nos lehet, hogy aki Cher esetében erre gondol, az most nem is téved…..

Mindenesetre elgondolkodtató, hogy a díva legutóbbi turnéjának a címe “Farewell Tour”, vagyis “Istenhozzád Turné” címre hallgatott, a napokban pedig nálunk is megjelent egy Best of válogatás, mely az énekesnő 4 évtizedes karrierjét öleli át…







Mit kell tudni erről az albumról? 2 cd-n 42 dal található, a legnagyobb slágerek 1965-től 2001-ig. PL.: Believe, If I Could Turn Back Time, I Found someone, Bang Bang (My Baby Shot Me Down), Strong Enough, Gypsies Tramps & Thieves, The Shoop Shoop Song (It’s In His Kiss) és a Sonny Bono-val közösen énekelt I Got You Babe. Ehhez egy csodálatos színes borító járul, melyhez a híres Rolling Stone újságíró és MTV News műsorvezető Kurt Loder írt kommentárt.

Cher Oscar- és Grammy-díj tulajdonos, és nem csak lemezmilliókat adott el világszerte, de rengeteg filmben és színdarabban is szerepelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top