nlc.hu
Szabadidő
NATIONAL GEOGRAPHIC: Válogatott képek

NATIONAL GEOGRAPHIC: Válogatott képek

Új idõk nyitánya volt a pillanat, amikor 1890-ben megjelent az elsõ fénykép a National Geographic lapjain. Azoktól az idõktõl napjainkig, a XIX. század utoljától a XXI. századig, a fotóriport mûfajának megannyi mezsgyéjét járták be a lap munkatársai.





A kötet jószerével egy teljes évszázad képlenyomatából tallóz, a National Geographic Society egyedülállóan gazdag, tízmilliós archívumából gyűjti egybe a fotográfiák legjavát.

E kötet lapjain végigélhetjük a filmeken megőrzött, egyszeri és visszavonhatatlan pillanatokat, széltében-hosszában bejárhatjuk földünket, átitatódhatunk Európa és Ázsia, Afrika és a Közel-Kelet, Észak- és Dél-Amerika, az óceáni szigetek és a végtelen kozmosz varázslatos szépségével.






Vakmerő világháborús fotóriporterektől a National Geographic mai élcsapatáig száznál is több zseniális fotós adja most közre munkái legjavát. Művészi látásmódjuk hű dokumentuma, izgalmas és felkavaró felvételek mustrája, száz esztendő fotográfiai vívmányának foglalata, sokarcú világunk színpompás kirakata ez a nagyszerű kötet.

504 oldal, keménytáblás, védőborítóval, végig színpompás, páratlan felvételekkel.


A Nők Lapja és a Színes RTV exkluzív akciója! 8950 Ft helyett 7000 Ft*-ért most megrendelheti a NATIONAL GEOGRAPHIC VÁLOGATOTT KÉPEK fotóalbumot! A boltokban még nem kapható albumot megrendelheti: 





• A lent található linken

• Telefonon: 371-3271 

• Sms-számunkon: 06 30/30-30-656

(A következő üzenet elküldésével:
 Válogatott képek rendelő: a küldő neve, címe)
A fotóalbum személyesen is megvásárolható 7000 Ft-ért a Sanoma Centrumban (Budapest III., Bokor u. 15-19.)





*az ár nem tartalmazza az 500 Ft-os postaköltséget.


Fotók: George Steinmetz, Steve Winter, NASA CNational Geographic Society

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top