Szabadidő

Barbie és a Hattyúk tava

Barbie varázslatos életre kel dvd-n és videón lenyûgözõ számítógépes-animációs formában a harmadik rajzfilmjében, melynek címe: Barbie és a Hattyúk tava.




A Csajkovszkij csodálatos zenéje és a közkedvelt mese alapján készült filmben Barbie Odette-et alakítja, a pék lányát, aki követi az egyszarvút az Elvarázsolt erdőbe. Ott hattyúvá változtatja őt Rothbart, a gonosz varázsló, aki le akarja győzni unokatestvérét, a Tündérkirálynőt, és el akarja foglalni az erdőt. A Tündérkirálynő képes enyhíteni Rothbart varázslatát oly módon, hogy Odette, valamint az erdő többi emberi lakója, akik Odette-től várnak segítséget, éjszakára visszanyerik emberi külsőjüket, de nappal állatokká változnak. Odette megtudja, hogy az ő sorsa megmenteni az Elvarázsolt erdőt Rothbarttól, noha nem érzi magát alkalmasnak a nagy feladatra. Hogyan lenne képes erre egy fiatal lány, akinek nincs más fegyvere a bátorságán, becsületességén és az eszén kívül, miközben még a jóképű Daniel herceg is szerelmes lesz belé?

A film a mesét és a balettet ötvözi Csajkovszkij feledhetetlen zenéjére, melyet a Londoni Szimfonikusok adnak elő. A New York City Balett táncosainak valódi mozdulatai úgy keltik életre a Hattyúk tava szereplőit, ahogyan azt korábban még sosem láthattuk.

A Barbie és a Hattyúk tava megmutatja, hogy mindannyian bátrabbak vagyunk, mint hisszük.

Vegyél részt Barbie varázslatos új kalandjában! Szeptember 30-tól megvásárolható VHS-en és DVD-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top